В САЩ е арестуван преподавател, който е обвинен, че е позволил на ученици да правят секс в клас. Учителят дори отделил специално помещение за тези "нужди". Както съобщава CNN, скандалът се разразил в едно от училищата на град Стоун Маунтин, щата Джорджия. Споредмедията 25-годишният Куентин Райт бил арестуван след сигнал на една от майките, която открила в телефона на сина си кореспонденция с въпросния учител.Според гневната родителка той разрешил на 14-годишния й син да използва склада зад класната стая от 7,30 до 8,30 ч. Освен това Куентин Райт питал дали момичето, с което ще бъде, знае "какво ще става там". 

По информация на NBC преподавателят не само предоставял помещението за секс, но и снабдявал учениците си с презервативи, а също  пазел" да не влизат външни лица. Всичко това продължило от ноември 2014 г. до миналата седмица. 

Райт бил обвинен, че е насърчавал към секс непълнолетни лица. Учителят е пуснат под гаранция. Но директорът на школото, където е работил, веднага го е уволнил. Райт преподавал математика, а също бил треньор на училищния отбор по баскетбол.