Безплатно кафе и други топли напитки ще раздава в събота на площада до Съдебната палата фирма „Вендинг груп“, съобщи управителят Милен Танов. Събитието е по повод 10-годишнината от създаване на дружеството, което обслужва над 350 точки в Русе с кафеавтомати.
Шатрата с три автомата под нея ще бъде инсталирана в 10 часа и до 18 часа русенци ще могат да пият различни видове кафе, чай, горещ шоколад, мляко и други. Около машините ще има клоуни, които ще раздават на децата балони, ще звучи и музика.
Идеята ми е да почерпим целия град с нашите топли напитки и да раздадем награди, без хората да се чувстват задължени към нас, посочи Милен Танов. Подготвените подаръци - пакети кафе, порцеланови чаши за кафе, тениски, чадъри и надуваеми топки, ще отидат при тези, които открият съответните символи на чашите, в които автоматите ще им сервират желаната напитка. Голямата награда - домашна кафе машина плюс кафе за цяла година, ще бъде определена чрез жребий в присъствието на нотариус измежду харесалите страницата на Фейсбук на „Вендинг груп“.