Чужденци ще карат двата автомобила SIN R1 на русенския бизнесмен и пилот Росен Даскалов в следващите етапи на Европейските серии GT4. Хендрик Щил вече спечели пол позишън на старта в Ногаро, но не успя да стигне до подиума.
Новите пилоти на „София Кар Моторспорт“ са аржентинците Мануел Балбиани и Хосе Луис Талерман. 
Балбиани е роден през 1978 година в Буенос Айрес. Сред най-значимите му успехи са рекорд за най-бърза обиколка с BMW в „24 часа на Нюрбургринг“ и второ място, както и подиуми в много други престижна състезания. Балбиани, който е спортен журналист, обучава млади таланти.
Хосе Луис Талерман е роден в Конкордия през 1989 година. Започва с картинг, а от 2011 до 2014 година участва във „Формула Рено 1.6“ /Аржентина/, „Формула Метрополитана“, европейска „Формула Абарт“, „ATS F3 Formel Cup“ /Германия/, „F3“ /Бразилия/. През 2014 година записва 2 победи на „Формула Рено“ и една на „Формула Рено Плюс“.
Дебютът на Балбиани и Талерман, както и следващият старт на Щил ще е в Зандворт, Холандия. Балбиани ще кара в първата половина на състезанието, след което ще бъде сменен от Талерман.