Баскетболистката на „Дунав 8806“ Цветомира Шаренкапова смята, че отборът e записал сезон „с много качествен баскетбол и много спадове“. Тя анализира емоционално представянето на тима в личния си блог.  
„До плейофите не можахме да открием правилния ритъм, не използвахме както трябва слабите места на противниците и не играехме бързо в нападение. Загубихме една от най важните битки (купата на България), а на полуфинала изиграхме най-слабия мач през цялата година. Бяхме адски бавни в защита и много мудни в нападение. Напълно заслужено не стигнахме до финала. Разочаровахме не само треньора и ръководството, но и всички фенове, които преживяват болката на всяка загуба“, пише Цветомира. 
Според нея финалните мачове с плейофите срещу „Нефтохимик“ били огромно предизвикателство заради домакинското предимство на съперника.  
„Нашата цел беше да вземем един мач като гости, за да обърнем серията. Дори тогава нямаше как да сме сигурни, че вкъщи ще ги бием два пъти, защото „Нефтохимик“ е много добре селектиран и класен отбор. За наше огромно щастие измъкнахме максимума. И в двата бургаски мача играхме като едно цяло. Контролирахме ситуацията, а на третия мач в Русе показахме и характер. Въпреки че губехме през по-голяма част от времето, пълната зала и феновете ни дадоха сили, за да вдигнем заедно четвъртата поредна титла“, казва Шаренкапова. 
В заключение пише, че се чувства щастлива да е част от голямото семейство на „Дунав 8806“ - състезателки, треньорски щаб, клубно ръководство.