Един от любимите участници в „Х Фактор“ - русенецът Иван Радуловски ще пее на модното ревю за абитуриенти Fashion Look 2014, което ще се проведе за трета поредна година в „Мол Русе“. Бляскавият спектакъл ще започне в 17 часа на 26 януари, неделя.
Целта на организаторите е да помогнат момичетата и момчетата от випуск 2014 в избора на стилно и модерно абитуриентско облекло и за пореден път да се докаже, че „Мол Русе“ е идеалното място, където най-актуалните модни тенденции в официалните облекла са под един покрив. Ще бъдат представени колекции официални дамски рокли на Bridal Fashion и Princess Fashion Studio; мъжките модни марки Teodor и Pierre Cardin; обувки и чанти от магазини Paolo Boticelli и Martini s`Canto; както и разкошната бижутерия на „Азарини“ и магазин Fantasy.
За перфектния външен вид в деня на абитуриентския бал ще се погрижат стилистите от фризьорски център „Нина Йорданова“.
Всички присъстващи абитуриенти ще попълнят талони с шанс да спечелят безплатен цялостен стайлинг за своя абитуриентски бал от „Мол Русе“ и Фризьорски център „Нина Йорданова“. Едно момче и едно момиче ще имат щастието да бъдат преобразени от глава до пети, за да се почувстват като истински крал и кралица в деня на абитуриентския си бал.