На границата между събота и неделя Русе ще има своите нови Мис и Мистър Топ лица. Традиционният конкурс, организиран от агенция „Идея Прима“, ще се проведе тази вечер от 22.30 часа в клуб „Озон“. Регламентът предвижда участниците да се изявят в три тура - по бански, с официални тоалети и артистичен кръг. Гласуването е явно - в името на феърплея журите ще обявява оценките си пред публиката и участниците, за да няма съмнения в задкулисти игри.
За призьорите е предвиден съблазнителен награден фонд, но преди да посегнат към него, всички кандидати трябва да имат предвид, че първо е необходимо да участват в генералната репетиция и кастинга за шоуто днес от 16 часа в клуб „Озон“. За да стигнат до подиума кандидатите за Мис и Мистър Топ лица на Русе трябва да имат навършени 16 години и да са родени в града, да учат или работя в него или поне някой от родителите им да е от Русе.
„Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“, окуражават колебаещите се организаторите.
Още един комплект титли Мис и Мистър ще бъде присъден в Русе, но в понеделник, когато в Канев център 16 кандидати ще се състезават в организирания от Студентския съюз конкурс за Мис и Мистър Русенски университет.