36-годишната жена, която бе тежко ранена в ужасяващата катастрофа до разклона за Тръстеник в понеделник, вчера изпадна в мозъчна смърт въпреки спешните операции и непрестанните усилия на лекарите да я спасят. Състоянието й е определено от специално назначена комисия от специалисти в Многопрофилната болница, съобщи изпълнителният директор на стационара д-р Иван Стоянов. 
Така трагедията на семейството продължава да се умножава. В сблъсъка починаха съпругът и майката на младата жена, а 3-годишното й дете бе тежко ранено и в момента е в „Пирогов“, където за него се грижат дядо му - ортопед в най-голямата спешна болница у нас - и неговите колеги. На място загина и виновникът за катастрофата.
Още един млад живот е застрашен след катастрофа, но надеждите за оцеляване не са изгубени. 24-годишният шофьор, който във вторник катастрофира с мерцедеса си на бул.“Липник“ след гонка с друг мерцедес, е настанен в Интензивно хирургично отделение, тъй като прегледът показал по-тежки и опасни от първоначално диагностицираните наранявания.