Освен с вкусната си храна, изтънченото обедно меню и доброто обслужване, клуб- ресторант „Асансьора“ ще изненада своите гости с поредната нова идея. Ако се чудите как да прекарате времето със семейството или приятелите си в неделния ден, от „Асансьора“ са се погрижили да ви предложат неделен брънч-бюфет с неограничена консумация на разнообразни домашно приготвени ястия. Брънч е смесица между закуска и обяд и идеята ни е да осъществим храненето, което е подходящо за късното ставане през уикенда, обясни собственикът на заведението. Затова от заведението за начало на закускообяда определят времето от 11 часа, а краят му ще бъде според настроението на клиентите, но за предпочитане е да бъде най-късно до 15 ч. 
Брънчът ще стартира на 29 март (неделя), когато ще бъде и откриването на лятната тераса на „Асансьора“. Срещу символичната сума от 10 лева клиентите на заведението ще се насладят на свежи салати, апетитни топли и студени предястия, месни и вегетариански ястия, прясно изпечени хлебчета, домашни десерти и сезонни плодове. Като на истински прием гостите ще бъдат посрещнати в лятната градина (ако вали в коридора) с шампанско и хапки от пушена сьомга и черен хайвер. Отпивайки от чашата, те ще влязат в основната зала на ресторанта, където ще ги очаква богат избор от ястия. 
За откриването ресторантът предлага три вида супи - бистра зеленчукова, пилешка и шкембе чорба. Гостите ще могат да избират между салати от домати, краставици, моркови, червено цвекло, айсберг, рукола и зелена салата. Те ще опитат и завладяващите вкусове на рулцата от тиквички, запечените броколи със сметана и орехи и ризотото със зеленчуци. От основните ястия клиентите ще се насладят на различни видове месо - пилешките късчета, бутчета и крила на тиган, свински каренца, вратни пържолки и стекчета на плоча, ребърца на скара с пикантни сосове. За любителите на мляното месо ще има мини кебапчета и кюфтенца на шиш, а почитателите на агнешкото ще опитат агнешки главички. „Асансьора“ ще предложи чай, кафе, прясно изцеден сок, както и каквото още се сетите.  
За да може всеки посетител да се наслади на пресни продукти, храната ще се приготвя според броя гости, запазили места за брънча в клуб-ресторант „Асансьора“. Запитването за основните предложения на ресторанта става на телефон 0892255252.  
Работим само от 15 дни, но вече установихме, че сме улучили вкуса на клиентите и насоката ни към ястията, които предлагаме, е правилният подбор, сподели собственикът на заведението. Снимки на почти всички ястия, които се предлагат и приготвят в „Асансьора“, ежедневно се публикуват във Фейсбук страницата на клуб-ресторанта. 
От утре заведението ще изненада своите клиенти с нови предложения във вечерното макс меню. Те ще могат да опитат половин метър ребра на скара, които задължително се мариноват, овкусяват и престояват 12 часа, а рецептата е на главния готвач Веселин Митков. Другите нови предложения в макс менюто са метър пикантна наденица и печени агнешки главички, които според предпочитанията на клиента могат да бъдат обезкостени или цели. 
Всеки месец менюто на „Асансьора“ се обновява, като през април акцент ще бъде агнешкото месо. Само за два дни бяха разпродадени 50 ваучера за заведението чрез сайта за групово пазаруване „Грабо“. Затова от началото на седмицата тече нова промоция с още 50. Ваучерът включва свинска и пилешка пържола с пържени картофи и запечени зеленчуци само за 6,90 лв. Следващата акция, с която ресторантът ще зарадва своите клиенти, ще е шпикован джолан по баварски с богата гарнитура.