Пътуваща по линия №12 на градския транспорт била безцеремонно изритана вчера от автобуса с репликата „Я изчезвай оттук, ще ти кажа аз един договор за обслужване!“. 
Унизителната сцена се разиграла около 8.30 часа в автобус на фирма „Шанс 99“ от Централна гара до бившата Захарна фабрика. В района на кръговото на Дунав мост рейсът попаднал в задръстване, в което колите пъплели бавно и шофьорът и кондукторът решили да се отърват от единствената останала пътничка, като я свалят на пътя и я оставят да стигне до офиса на „Еконт експрес“, закъдето пътувала, както намери за добре.
Жената се опитала да си потърси правата и напомнила, че фирмата има договор да изпълнява курсовете до крайната спирка, а не докъдето реши шофьорът, освен това си поискала парите за билета и тогава дошла заплашителната реплика на кондуктора. 
Защо работещите в градския транспорт се отнасят толкова грубо към пътниците, благодарение на които си изкарват доходите и какъв е точният маршрут на линия 12, пита жената в сигнал до „Утро“.
Зам.-кметът Наталия Кръстева заяви вчера, че по случая е възложена незабавна проверка и при констатиране на нарушение, ще бъде наложена санкция на превозвача. 
Веднага след сигнала за инцидента разговарях с кондуктора, който е изгонил пътничката, който се оправда, че задръстването било голямо и имало заплаха за неизпълнение на цялото разписание. Наложена му е 50 лева глоба и последно предупреждение, извинявам се на потърпевшата жена от името на фирмата, каза управителят на „Шанс 99“ Виолета Илиева.