Специална оферта за абитуриенти обяви най-големият поризводител на мъжки облекла в страната „Ричмарт“. Във фирмения магазин на компанията на ул.“Потсдам“ завършващите училище ще могат да закупят костюми на заводски цени, с отстъпка от цените вариращи между 50 и 70% от тези в търговската мрежа. По такъв начин „Ричмарт“ ще стимулира младежите да изберат българското, като подкрепят родната икономика. 10% от продажбите на фирмения магазин ще бъдат инвестирани в подкрепа на популяризирането на българските фолклорни танци в световен мащаб. 
Специалната оферта включва мъжки костюми конфекция на цени 120-180 лв. /при цени в търговската мрежа 350-600 лв./ и костюми по поръчка според мерките и предпочитанията на клиента на цена 800-2000 лв. Абитуриентите ще могат да избират измежду над 1000 дизайна от висококачествени италиански и английски платове на световноизвестни производители като CERRUTI, E. THOMAS, DORMEUIL, VITALE BARBERIS CANONICO, LORO PIANA, над 100 модела по избор и много голямо разнообразие от елементи върху дрехата. Върху костюма може да бъде бродирано името на абитуриента или желано от него мото.
„Ричмарт“ е най-модерната фабрика за мъжки костюми по поръчка в Европа и към момента в нея се изработват колекциите на световноизвестни марки от над 30 държави. В последните месеци компанията обяви редица инициативи за превръщане на Русе в модна столица. На абитуриентите, които ще продължат образованието си в чужбина, собственикът на „Ричмарт“ Мартин Йорданов предлага и възможността да станат агенти на фирмата, като съчетаят ученето с развиването на свой собствен бизнес.
„Ние от фирма „Ричмарт“ можем да ви обучим как да направите бизнес с мъжки костюми по поръчка, което е много актуално в Европа. Предлагаме безплатен франчайз за изграждане на мобилно ателие в чужбина. Можете да станете и наш агент в България“, каза Йорданов.