Тази седмица български играч вече планира как да похарчи своята печалба от над 27 000 лева, след като заложи 160 лева на четири селекции във „футболен акумулатор“ на Betfair. Клиентът е от Русе и е успял да познае крайния резултат на четири мача от холандското, испанското и френското футболно първенство.




С избраните залози за краен резултат на срещите между ПСВ Айндховен и Аякс, Севиля и Атлетико Мадрид, Реал Мадрид и Виляреал, както и Монако срещу Пари Сен Жермен, щастливият печеливш вече е с 27 417,22 лв по-богат. Русенецът е успял да умножи заложената сума 175 пъти чрез „акумулатор“ – залог, при който общият коефициент е по-висок, отколкото ако се залага на отделни срещи. На използващите този вид залог се предлага по-висок коефициент, тъй като се смята за много по-трудно да се отгатне точният резултат от няколко мача едновременно.




„Успехът на този играч демонстрира най-точно предимствата на залозите на комбинации – при тях малък залог може да доведе до големи печалби“, коментират от Betfair.

Цялата прогноза на играча:

1. ПСВ Айндховен срещу Аякс - Победа гост или Равен – 2.37


2. Севиля срещу Атлетико Мадрид – Равен – 3.4

3. Реал Мадрид срещу Виляреал – Равен – 7.0

4. Монако срещу Пари Сен Жермен – Равен – 3.10