Премиерната поредица „Ин витро: Пътят на надеждата” по TLC запознава зрителите с драматичните истории на 6 влюбени двойки, които правят отчаяни опити да имат дете. В сериите ще видим техните предишни неуспешни усилия да станат родители. Ще разберем какво ги е мотивирало да потърсят последния лъч надежда в ин витро процедурите. Вълнуващата поредица запознава зрителите с всички трудности, които съпътстват двойките по време на процеса. Очаквайте първия епизод на „Ин витро: Пътят на надеждата” на 20 февруари, петък, от 21:00 ч. по TLC.

Ин витро процедурите понякога са тема, която поражда спорове. В новите серии по TLC ще видим, че въпреки това хората прибягват до ин витрото, за да намерят изход от безплодието. Програмата разкрива решителността, силата на любовта и нестихващата надежда, които водят мъжете и жените, които не се отказват от желанието си да създадат поколение. Историята на всяка една от двойките в поредицата е различна, силно емоционална и въздействаща.  Епизодите разкриват всички стъпки, през които влюбените преминават по време на лечението – от хормоналните терапии до решаващия момент: теста за бременност. Ще се срещнем и с щастливи родители, които вече са извървели пътя на този мъчителен процес. Те ще разкажат за дългогодишните трудности, през които са преминали и които са показателни за това колко сериозно заболяване е безплодието.

В първия епизод ще се запознаем с Агниезка и Пьотър Ярчински, които са семейство от 3 години. Агниезка е на 33, а Пьотър на 35 години. Тяхната най-голяма мечта от вече три години е да имат бебе. До момента двойката е претърпяла три неуспешни оплождания, затова сега решава да потърси помощта на клиника Novum. Това е тяхната последна надежда, че този път историята им ще има щастлив край.  Последните три епизода на предаването представят как се е променил животът на героите от поредицата 9 месеца след появата на дългоочакваната им рожба.