Полицията в Атланта разследва откъде са раните по лицето и устата на дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун, която е в кома от 31 декември, съобщава wsbtv.com.

Именно заради това срещу приятеля й Ник Гордън е започнато криминално разследване със съмнение за даване на неверни показания.

Когато дъщерята на Уитни Хюстън е намерена припаднала във ваната, по лицето й имало рани. Приятел на Ник твърди, че го е видял да чисти след от кръв преди пристигането на полицията. Разследва се и дали е имало наркотици в къщата на Боби Кристина.

Няма промяна в състоянието на Боби Кристина. И днес около болницата в Аталанта бяха забелязани баща й Крис Браун и баба й Сиси Хюстън.

По-рано се появи информация, че семейството вече се готви за погребение. Твърдеше се, че свадата между нейните братовчеди Шейн и Тнас Браун в хотел била заради уреждането на погребението на Боби Кристина, което според някои трябвало да съвпадне с годишнината от смъртта на Уитни Хюстън, която е утре. От семейство Браун категорично отрекоха тази информация.

Снощи в градчето Ривърдейл, близо до Атланта, се проведе общ молебен за оздравяването на Боби Кристина. На него присъстваха нейни роднини, познати и съседи.