1000 лева обезщетение за претърпяно безсъние и депресия ще трябва да плати адвокатка на своята клиентка. Повод за мъките на жената станал апартамент край Пантеона, който юристката била упълномощена да купи на името на жената.
Дамата, която припечелвала пари в Испания, се сдобила с чакания апартамент от 47 кв.м в средата на 2009 година. През пролетта на 2010 се върнала и с нетърпение отишла да разгледа новото си жилище. С изненада обаче открила, че терасата е зазидана.
Сделката била обявена за нищожна от районния съд, тъй като се оказало, че жилището е преустроено в отделно след разделяне на голям апартамент в два по-малки, без обаче за това да има одобрен проект.
Тогава започнали нейните мъки, които били подсилвани от укорите на съпруга й, че заради нея семейството е измамено. Жената спряла да работи, водела няколко съдебни дела. Освен това станала нервна, не можела да спи, а за около половин година гласът й спаднал. Била притеснена и заради посочената по-ниска продажна цена на апартамента в нотариалния акт в сравнение с тази, която е заплатила. 
Жената поиска съдът да накаже адвокатката й за сумата от 35 000 евро, колкото е броила за апартамента. Магистратите обаче отчетоха факта, че фирмата, от която тя се е сдобила с жилището, вече е осъдена да й заплати сумата заедно с лихвите. Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Апелативния съд във Велико Търново.