На 25 ноември 2015 година е насрочено делото пред Върховния административен съд, който трябва окончателно да се произнесе законно или не е уволнен бившият главен архитект на община Русе Симеон Рангелов.
Кметът Пламен Стоилов уволни Рангелов със заповед от 25 юли 2014 година след свикване на дисциплинарна комисия. Причината - дадените от него разрешения на бизнесмена Красимир Даков за поставяне на преместваемото заведение „План Б“. Проверка на дирекцията за строителен контрол показа, че обектът е строеж, а не преместваем, и затова кметът посочи като виновник за ситуацията главния архитект и го наказа. Рангелов обаче оспори уволнението си пред съда, а русенските административни магистрати излязоха с решение през декември, че отстраняването му от поста е незаконно. Сега кметът Стоилов влезе в ролята на жалбоподател и оспорва пред последната възможна инстанция решението на русенския съд.
Междувременно, също през декември, „План Б“ бе окончателно признато за преместваем обект и заповедите за събарянето му, които кметът Стоилов издаде, бяха отменени. С което стана ясно, че Рангелов е издал коректни разрешения. На поста главен архитект на Русе бе назначена Живка Бучуковска.