Женственост! Това са визията и модерното мислене, преплетени с класически нюанси на колекция Пролет 2015 на марката ДАНИНИ.
От тропически кралици и конкистадори, до „Декамеронови дами“ с аристократично излъчване - богатство от образи изплува от най-актуалните модни предложения за пролетта на ДАНИНИ.
Етно шарки и непреходен деним, съчетани с бизнес визия и изящен финес, придават многолик образ на всяка жена. Новите амазонки или изтънчени дами... преценете сами. За пътешественичките по душа, за копнеещите за стил, за красотата и класата, екипът на ДАНИНИ предлага нежния полъх на бриза, вплетен в романтични сетове от синьо-бяло райе и точки. Аромат на орхидеи и слънчеви отблясъци грабват сетивата в дрехите с цветни принтове и топлооранжев цвят. Анималистични щампи, съчетани с дантели, допълват тропическия пейзаж.
Леко ретро намигване от геометричните десени и освободените силуети ни прехвърля през географските ширини и епохите, където ни чака една изкусителна дама - господарка на собствената си съдба, но все пак нежна, съчетала фините дантели и цвят пудинг ванилия със строгостта на деловия костюм.
С прекрасен синхрон между цветове, материи и силуети ДАНИНИ елегантно ни отвлича към магически светове и тропически пейзажи, за които често мечтаем!