Плътен женски глас ми каза по телефона, че повече няма да видя Алекс. Това разказа днес пред съда почернената майка Евелина Тодорова.
След като бяха изслушани всички 12 свидетели, които бяха призовани в първия ден на делото, показания дадоха и сломените родители на убитото момиченце, съобщава faragency.bg.

Двамата влязоха в съдебната зала целите облечени в черно, а Евелина не спря да плаче през цялото време, докато прокурорът четеше обвинителния акт. Почерненото семейство за пореден път върна лентата до деня на страшната трагедия и разказа с подробности, как са се разиграли събитията.

След като е приключила занималня, Алекс се обадила на майка си и й казала, че ще поиграе отвън на площадката. Когато започнала да закъснява, Евелина позвънила на детето си, но без резултат. Бащата Веселин Тодоров също викал от терасата, но от дъщеря му нямало и следа.

След многократни опити на притеснената майка да се свърже с детето си по телефона, от другата страна все пак някой вдигнал и плътен женски глас й казал: „Повече няма да видиш детето си!”