Серина Уилямс явно продължава да таи чувства към Григор Димитров и да ревнува връзката му с Шарапова. Американката спретна типично женска интрига само няколко дни преди началото на първия за годината турнир от Големия шлем Australian Open.

Серина публикува съобщение в "Туитър", от което се разбира, че се е срещнала с българина и дори му е взела чантата за тенис погрешка.

"Григор Боже мой, толкова съжалявам за чантата. Взех я, като си мислих, че е моята", написа Уилямс в социалната мрежа.

Публикацията предизвика серия от десетки коментари на най-различни фенове.

"Серина, дано си помислила, преди да пуснеш това съобщение", "Какво ли ще каже за това Шарапова?", „Серина е кралица на интригите. По всичко личи, че още си пада по българина”, са част от реакциите.

Ето и останалите: „Мария няма да види това съобщение, защото много рядко влиза в „Туитър” и във „Фейсбук”, „Не е вярно, Маша следи всичко и сега трябва да си премери кръвното налягане, защото Серена със сигурност я е изкарала извън нерви”.

Преди три години Григор Димитров имаше кратка авантюра с по-малката от сестрите Уилямс, но впоследствие се захвана с Шарапова.

Серина прие много тежко новината за връзката между българина и рускинята, обявявайки, че Григор е "мъж с ледено сърце", а след това определи отношенията му с Мария като "скучни".

Маша забави, но забрави отговора си и отвърна по следния начин да удара: „Ти си гледай своя живот и приятел, който има две деца, но се развежда заради теб!”. Уточняваме, че ставаше въпрос за бившия треньор на Григор - Патрик Муратоглу.