Захари Бахаров - мафиотът Иво от хитовия сериал „Под прикритие“, донесе на крака на Калоян Петров от Русе куфарче със 100 000 лева и му го предаде лично. Но това не беше част от наркосделка или откупуваме на контрола на Дунав мост, а част - макар и фантастична -от реалния живот.
30-годишният Калоян всъщност е най-новият русенски късметлия, който е споходен от шанса, навестяващ честичко Града на тотомилионерите. Само че този път кръглата сума „пада“ не от тотофиш, а от един билет на водената от Бахаров щедра игра „Национална лотария“ по Нова тв.
Късметлийската бяла лястовичка каца на рамото на младия русенец в пункт на „Еврофутбол“, откъдето обичайно си купува билети, за да изпробва умението си да предвижда как ще се развият футболните срещи. „Беше съвсем обикновен ден, реших да заложа на няколко мача и заедно с това си купих билети на Национална лотария, третият се оказа печеливш. Не можех изобщо да повярвам в началото, чувството да спечелиш 100 000 е необяснимо“, не крие приятната си изненада Калоян. Той ще сподели сумата с приятелката си и двамата ще си купят уютен апартамент в Русе. „Малък, но наш“, както казва късметлията на Захара Бахаров при получаването на куфарчето със стоте бона.