Моя беше грешката, че се разделихме с Наталия. Тогава се влюбих в друго момиче. Просто така се случи. Трябваше да взема решение – дали да съм егоист и да постъпя така, както искам или да постъпя правилно и да запазя семейството си. Това беше много труден избор. Един ден не издържахме и двамата с Наталия и се разделихме. Това сподели в “Търси се…“ музикантът Денис Ризов, чиято трудна раздяла с тв водещата стана повод за много коментари и одумвания.

„Самият факт, че след като мина доста дълго време, ние с нея сме в такива отношения, каквито малко хора имат. Когато нейният продуцент спря „Море от любов“, тя бе доста обезверена, доста объркана. И аз като неин близък приятел и казах, че ако нищо друго не стане, ще седнем и да измислим двамата какво да правим. Ние с нея сме добър тандем. Дъщеря ни е доказателство за това, че ние с Наталия правим нещата като хората“, каза Денис.

Той допълни, че именно Наталия му е внушила чувството, че е оценен и че му вярва: „Това е много важно за един мъж. Сега имам гадже, с което не мога да съм толкова близък, колкото съм с Наталия. И това е проблем в моите връзки, предполагам и в нейните“.

Като предизвикателство Денис отправи предложение към Наталия да възобнови формата „Море от любов“. „Наталия, ти си единствената жена, която някога ме е разбирала“, заяви накрая Денис.

„Този човек продължава да ме докосва от 1993 година досега. Той много пропуска като не се вижда с дъщеря ни. Тя е вече на 15 и е такова съкровище! А аз мога да приема приятелките му заради идеята той да е по-близо до собственото си дете“, каза на свой ред Наталия.

Тв водещата призна, че годината, в която трябвало да реши дали да се разделят с Денис, била най-трудната в живота й.

„Бях станала една синя вейка. Един робот, който ходеше на работа, прибираше се вкъщи. Скоро сънувах, че Денис ми предлага брак. Насън чух това, което съм искала да чуя наяве. Но той не ме е помолил за прошка. Прошката е процес, който продължава цял живот. Но за да я получиш, трябва да помолиш да ти бъде дадена. Аз съм му простила! Фактът, че съм му приятелка, означава, че съм му простила още тогава, когато ме болеше най-много“, каза Наталия.

Тя сподели, че най-вероятно тази година най-накрая ще сложат край на брака си с Денис. „Ние сме венчани и не можем да се разведем просто така. Аз искам да му помагам с каквото мога. И знам, че ще бъдем приятели, докато смъртта ни раздели“, завърши Наталия.