Анита Мейзер, представила България в най-големия световен конкурс за омъжени жени „Мисис Свят“, не само не успя да си тръгне с отличие оттам, но си навлече гнева на хиляди сънародници.

Нейният избор е, меко казано, изненадващ. Така и никой не разбра как тя се озова на световния форум, а външният й вид вече седмици наред е сред най-обсъжданите теми в интернет. Самата Анита, която има силикон в почти всяка част от себе си, твърди, че е изненадана от реакциите по свой адрес.

"В началото приех случващото се на шега, но след като видях, че се пише ежедневно във всички вестници и списания на една и съща тема, разбрах, че нещата са по-сериозни. Имам само силикон, който много си го харесвам. Не виждам какъв е проблемът. Прочетох странни неща за себе си. Никога не съм се възприемала като грозна. Странно ми е всичко, което се случва", признава Анита пред "България Днес". Според миската тя има пълното право да представи страната ни в подобен форум.
"Определено не мисля, че съм грозна. Българките като цяло сме хубави жени. Толкова различно красиви посвоему жени има само в България. Въпрос на вкус, имаме от всичко по много", убедена е Анита.

"Извинявам се на хората, които се засегнаха толкова лично, че съм представлява България. Ако знаех, че ще отприщя тази негативна вълна и знаех, че ще бъдат по-щастливи, нямаше никога да отида", добавя силиконовата миска. Според нея журито и останалите участници на световния конкурс са я приели напълно нормално.
"Никой не е гледал на мен като на чудовище. Само в България ме изкараха най-черното същество. Вместо да се подкрепяме, ние се нападаме", сърдита е Анита.
Тя беше обвинена от Меги Савова, която държи правата за конкурса "Мисис България", че никога не е била избирана за представител на страната ни в подобно състезание за красота. Мейзер има друга версия.
Според нея тя също има лиценз за подобен род конкурс.

"Време е Меги Савова да патентова "Мисис Фалшива България". Нямам нищо против тази жена, но тя опорочи моето име и титлата ми пред цяла България и повлече много невинни хора, които не разбраха нейните користни цели. Тя иска да има пълен монопол върху конкурсите, като знае, че не е права", твърди Анита.

За Мейзер скандалната слава не е нещо ново. Още преди години тя сама се похвали, че има най-големия силиконов бюст у нас - с цели 14 см по-голям от този на самата Памела Андерсън. Анита има по 750 кубика силикон във всяка гърда. Тя твърди, че самият Майк Тайсън й е предлагал 10 000 долара за една нощ с нея, но не приела офертата и трудно се измъкнала от лапите на боксьора на едно плейбой парти.
Сега живее в Щатите, но не дава ясна дефиниция с какво точно се занимава.

"С неща, от които се изкарват пари, без да се налага да ходя на работа."

Можем само да гадаем какви ги върши "най-красивата българка" отвъд океана.