Седми рожден ден отпразнува театрална школа „Артистисимо“. Празникът премина в духа на благотворителността, затова и всички участници се включиха в тържеството безвъзмездно.
Събитието се проведе под патронажа на кмета на Русе Пламен Стоилов, а благотворителната кампания в подкрепа на талантите от школата бе организирана от „Мисис България Европа 2014“ Пламена Червенкова.
Празникът премина със специалното участие на популярния комик Димитър Туджаров-Шкумбата.
На сцената дарбите си показаха възпитаниците на „Артистисимо“ от 1 и 3 курс в НАТФИЗ Деница Дончева, Ясен Попов, Глория Станиславова, Берна Касимова, Мартин Маринов, както и Кристиян Симеонов, който е студент в Лондон, и Йоанна Неделчева - модел в Лос Анжелис. Освен на скечове и части от спектакли на школата публиката се наслади и на изпълненията на джаз триото от музикалното училище Николай Димитров, Исаак Енчев и Асен Станчев, както и на изявите на деца от Студиото за джаз и поп пеене на Вяра, Надежда и Любов.
След концерта се проведе и благотворителен коктейл - ревю, на което беше представена новата тийнейджърска серия на „Топ Мен“ - Ricmart, бутикови облекла и авторски бижута.