В тези трудни времена отдавна не съм пътувала и почивката ще ми дойде много добре. Това каза вчера в редакцията на „Утро“ Даниела Кънева, която жребият определи за победител в третия кръг в голямата игра на русенския медиен лидер „Утро“ и на известната с коректността и качествените си услуги туристическа агенция MG Travel. Даниела е поредната късметлийка, която спечели незабравим уикенд в хотел „Престиж“ в Арбанаси, остава да се определи само щастливецът, който ще се зарадва на незабравим воаяж до Рим.
Собственичката на агенция за недвижими имоти в Русе сподели, че много обича да пътува и в България, и в чужбина, но по ред причини напоследък почти е забравила вълненията при откриване на нови места или припомняне на стари.
За втори път печеля голяма награда от „Утро“. Първият път беше уикенд в „Албена“ и си изкарах много приятно. Въпреки че не участвам често в томболи, явно имам късмет. Когато имам свободно време, не пропускам да сглобя пъзела в играта, разказа късметлийката, която била затруднена в подреждането на пъзела, но с помощта на Гугъл всичко си дошло на мястото.
Последно ходих в Арбанаси преди две години и много ми хареса. Убедена съм, че и сега ще си изкарам много приятно и ще си почина, каза Даниела и допълва, че е сред редовните читатели на „Утро“. Все още не е решила с кого ще използва ваучера от MG Travel, но с нетърпение ще очаква и финалното теглене, защото има желание да посети и Рим.