За доброто настроение на най-малките си посетители ресторант „Кръстникът“ с много любов създаде нов детски център. Най-модерният и най-интересният детски център в Русе с площ 250 кв.м отвори врати на 29 ноември и вече се радва на многобройните малки посетители.
От детския център са помислили за комфорта и спокойствието на родителите в новогодишната нощ и предлагат изключително примамлива оферта. Четири професионални усмихнати служители - педагози ще се грижат за децата и ще ги забавляват 4 часа. Освен това за тях ще има специално детско меню, което включва чикън фингърс, пържени картофки, сосчета и натурален сок, а за десерт - бисквитена торта. Освен това при тях ще дойде Дядо Коледа със Снежанка и джуджетата.

Всичко това за  сума от 20 лева.

Докато четири часа малчуганите играят и се забавляват под надзора на лъчезарните служители, мама и татко ще се насладят на прекрасната кухня. 
За Новогодишната нощ заведението предлага куверти на стойност 55 лв.
Центърът е предназначен за деца до 10 години, като има и бебешки кът. На разположение на децата са множество атракциони и играчки, както и тематични зони за хранене и рождени дни. Малките посетители могат да се забавляват в индианския кът, във вещерската къща, в морския кът с кораби за плуване, както и да се катерят на специална стена Немо, да скачат на трамплин или да се лутат из лабиринт. Собствениците предвиждат да оборудват и зала за по-големи деца. В центъра
„Кръстникът KIDS”

безопасността на децата е на първо място.

Работи се само с висококачествени материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Основна мисия на детски център „Кръстникът KIDS“ е да пази здравето на децата, да се грижи за сигурността им и да ги забавлява, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселия празник.
В детския център се организират всякакви партита, като любими са рождените дни. Капацитетът на центъра „Кръстникът KIDS“ е за 60 деца, като се предлага специално детско меню, а  цените  са изгодни.

Детският център работи всеки ден от 10 до 22 часа.

В „Кръстникът KIDS” държат на високото качество на услугата и за да бъде празникът на малките посетители прекрасен и да се чувстват комфортно не само в детския център, но и след като се приберат вкъщи, е задължително поверените деца да бъдат видимо здрави. Не се допускат агресивни деца, както и внасянето на външни играчки, храни и напитки. Децата се приемат и предават на рецепция в детския център единствено, когато са придружени от родител или придружител.

Грижовните и отдадени служители превръщат всеки повод в сбъдната приказка

занимават малките палавници със забавни игри. Ако родителите искат да останат по време на партито на детето, те също няма да скучаят, защото само на крачка от малчуганите те могат да се разположат в уютната обстановка на ресторант „Кръстникът“.