Във Фрунзенски район на Санкт Петербург бе открито мъртвото тяло на топ мениджъра на „Кока Кола Ей Би Си Евразия“. По информация на Lifenews.ru мъжът, който от доста време е бил наркозависим, се е срещнал със своя дилър, за да закупи поредната доза дрога. Пласьорът обаче очевидно бил решил да ограби богатия си клиент. Дилърът и 37-годишният Дмитрий Сошньов се скарали и започнал бой, в който мениджърът на американската компания бил убит.
Дилърът и съучастникът му преджобили богатия си клиент, взели му портфейла, скрили тялото и избягали от местопрестъплението.

Бързите действия на полицията дали резултат – скоро и двамата престъпници били задържани. Те веднага признали за убийството и отвели разследващите до мястото, където бил скрит трупът. По думите им, те знаели, че клиентът им е богат човек, но нямали представа къде работи.

Топ мениджърът на компанията-гигант изчезна на 28 ноември. В полицията се обадила майката на Сошньов, която притеснено съобщила, че синът й не отговаря на мобилния си телефон и че в момента на изчезването е носил в себе си голяма сума пари. На 1 декември полицаите откриват бялото „БМВ“ на топ мениджъра. Два дни по-късно е разкрито и убийството на младия мъж.