Билетите за съботния мач реванш от турнира за купата на България в Русе между футболистите на „Дунав“ и „Локо“ /ГО/ ще бъдат с цена от 2 лева, съобщиха от ръководството на русенския клуб. То препоръча на феновете да тръгнат по-раничко към касите на Градския стадион или да се възползват от предварителната продажба на талоните в магазина за хора с по-големи габарити на ул. „Ангел Кънчев“ и в офиса на областния футболен съвет /комплекс „Ялта“/.
Гостите от Горна Оряховица заявиха с официално писмо, че отборът им ще бъде придружен от агитка в рамките на 60 до 100 души. В този смисъл УС на ФК „Дунав“ призова своите фенове да се въздържат при каквито и да е било евентуални провокации на гостуващите запалянковци.
Очакваният с голям интерес мач ще започне в 13 часа. Първият двубой в Горна Оряховица завърши при 1:1. При победа или 0:0 русенският отбор ще елиминира съперника си, а всякакъв друг резултат ще е в полза на локомотивци. При ново 1:1 пък ще има продължения и дузпи, ако в тях резултатът не бъде променен.  
„Момчетата се готвят много сериозно и искат да зарадват феновете си с достигане до четвъртфиналната фаза на турнира. В лагера ни няма болни и контузени футболисти“, заявиха от щаба на „Дунав“.
Всички се надяват, че времето до събота ще омекне и теренът няма да бъде заледен.