Хитър автомонтьор изтъргувал поверения му за ремонт крайслер и въпреки обещанията, че ще е само посредник при продажбата, не дал нито лев на собственика.
Историята е от лятото на 2012 година, когато човекът купил автомобила. Колата обаче не била в движение и мъжът накупил необходимите части, за да се стегне крайслерът и да тръгне по улиците. Поверил я на Г.Н., който ремонтирал колата. Обяснил обаче, че за да я регистрира, му е необходим нейният талон и човекът му го дал. Тогава започнали и разговори дали не мисли да продава крайслера, тъй като бил намерил купувач. Човекът искал 1300-1400 лева за колата, но заради финансови затруднения по-късно склонил и на предлаганата хилядарка. Така автомонтьорът спазарил крайслера, като за продажбата дори сключил писмен договор, който обаче не бил с нотариална заверка на подписите. Взел 1000-та лева от сделката и изобщо не казал на доскорошния собственик, че колата му вече е в чужди ръце. Опитите да се свърже с автомонтьора все удряли на камък, а когато в крайна сметка успял да говори с него, хитрецът му заявил, че парите ги няма, а колата е продадена и не може да му я върне. Така случаят стигнал до полицията, а след това бе пренесен и в съда.
Автомонтьорът бе признат за виновен за присвояването на чужди вещи и наказан с 1 година условно и 3 години изпитателен срок. Присъдата е само на първа инстанция.