Следващия петък (28.11.2014г.) е премиерата на дългоочакваното продължение ШЕФОВЕ ГАДНЯРИ 2.  През лятото на 2011г. първия филм се превърна в напълно неочакван хит, което неминуемо доведе до неговото продължение. Крис Прат и носителят на Оскар – Кристоф Валц са новите попълнения в продължението, което идва благодарение на разпространителите от Александра Филмс. Ние разбира се не можахме да пропуснем възможността и забъркахме своеобразен коктейл от първия и втория филм, в който вие да се впуснете, а колегите от Александра осигуриха апетитни награди за победителите.

Инициативата е позиционирана на адрес:

www.horriblebosses2.cinebum.eu

Там ви очакват подчинените. Там ви очакват и гадните им шефове. Свържете всеки подчинен с неговия шеф-гадняр и ги регистрирайте в съответната последователност. Пълните правила за участие, ще намерите на страницата на играта. Там ви очакват и наградите, любезно предоставени от официалния разпространител на филма, за територията на страната- АЛЕКСАНДРА ФИЛМС. А те са:

- оригинална дамска блуза ШЕФОВЕ ГАДНЯРИ 2- 5 бр.
- оригинална мъжка блуза ШЕФОВЕ ГАДНЯРИ 2- 2 бр.


Инициативата стартира днес-21.11.2014г. и ще приключи на 05.12.2014г. На 06.12.2014г. ще изтеглим и обявим имената на победителите. Всички спечелили, ще получат наградите си напълно безплатно, на посочен от тях адрес, за сметка на организаторите.

Гледайте ШЕФОВЕ ГАДНЯРИ 2 само в кината от 28.11.2014г. Разпространява Александра филмс.