Продължението на една от най-обичаните комедии на всички времена ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО атакува родните и световни екрани от 14.11.2014г. Като дългогодишни фенове на шантавите приключения на Хари и Лойд, ние не пропуснахме възможността да се присъединим към младите разпространители от BS Films и да спретнем първата ни съвместна инициатива, която посветихме на премиерата на филма. Играта ни е позиционирана на адрес:

www.dumb.cinebum.eu

Там вие трябва да си изберете герой и да се впуснете в класическа игра на бесеница. Избери Хари, за да обесиш Лойд или избери Лойд, за да обесиш Хари… все тая. Важното е купонът да върви.

За всеки успешно справил се с бесеницата, сме приготвили апетитни награди, любезно предоставени от официалния разпространител на ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО за територията на страната-BS Films.

- 10 двойни билета за прожекция на филма в цялата страна
- 10 оригинални тениски
- 10 оригинални чаши


Пълните правила за участие и условия за използването на билетите и получаването на наградите ще намерите на страницата на играта.

Гледайте ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ : ЗАВРЪЩАНЕТО от 14.11.2014г. само в кината. Разпространява BS Films.

„Минаха точно 20 години, откакто оставихме Лойд и Хари и всичко, с изключение на техния идиотизъм, се е променило” – издават създателите на лентата.

Когато нуждаещият се от бъбрек Хари научава, че има дъщеря, която никога не е срещал, той трябва да извади Лойд от летаргията, в която е изпаднал след раздялата си с Мери. Пътуването на двамата герои ще ги отведе от психиатрията, където сякаш им е мястото – до среща с най-великите умове в света…