След сбъдването на първата ми мечта да посетя Париж, символично пъзелът на Айфеловата кула ми донесе уикенд почивка в Арбанаси. Това каза учителката Даниела Николаева в редакцията на „Утро“ вчера няколко часа след като разбра, че е победителят във втория кръг на играта на „Утро“ и туристическа агенция MG Travel, в която трима късметлии печелят уикенд за двама в хотел „Престиж“ в Арбанаси, а един щастливец ще се зарадва на незабравим воаяж до Рим.
Г-жа Николаева от 21 години преподава български език и литература в СОУ „Васил Левски“ и като всеки филолог има усет към стойностното и красивото.
„Много обичам да пътувам, но нямам финансовата възможност за там, където искам. В България има много красиви места и всяка година се старая да откривам по едно такова. След като сбъднах едната си мечта и посетих Париж, сега искам да се разходя и в Рим. Започнах да играя най-вече заради голямата награда в томболата - приказна почивка за двама в Рим“, разказа Даниела.
Тя редовно си купува и чете вестник „Утро“, а от началото на тази година участва и в игрите на вестника с атрактивни награди. Все още не е решила дали ще използва ваучера от MG Travel или ще го отстъпи на 27-годишната си дъщеря Кремена. Сигурна е обаче, че продължава да играе, защото преследва мечтата си - Рим!