Организаторите на дългоочаквания турнир по свободни боеве в зала „Дунав“ на 12 декември попълниха програмата с още два интересни двубоя. В тях среща на ринга ще си дадат боецът от нашия град Пепи Иванов и Теодор Николов от София. Костадин Енев от Русе пък ще се бие срещу Павел Филимонов от Варна. Както писа „Утро“, публиката ще очаква с най-голям интерес завръщането на Емил Захариев. Съперник на русенския майстор ще е Христо Йорданов от Пазарджик.
Съперникът на Пепи Иванов - Теодор Николов, е шампион от международния аматьорски турнир по ММА, който се проведе наскоро в Бургас. С мача си в Русе софиянецът ще направи дебют сред професионалните бойци.
Костадин Енев трябва да е в добра форма, защото наскоро се завърна от Англия, където игра срещу англичанин, който пък се бие основно на професионалните арени на САЩ. Тогава Костадин загуби със спорно съдийско решение.
В близкте няколко дни файт картата на турнира ще бъде попълнена с още мачове. Както писа „Утро“, един от  организаторите на „Ruse Fight Night-1“ е популярният състезател в смесените бойни изкуства Светлозар Савов.
Билети за галата ще се продават седмица преди началото на шоуто, а първите двубои ще започнат точно в 19 часа.
Пропуските ще са с цена от 15 лева.