Баскетболистите на „Дунав“ разгромиха Икономически университет /Вн/ в дерби мача на кръга в „А“ група - 91:75. Варненци, които са лидери в дивизията, се отърваха от още по-тежко поражение, защото старши треньорът на русенци Николай Господинов пусна през последните 2 минути всичките си резерви. Така гостите се възползваха от неопитността на младите момчета и успяха да направят загубата си малко по-почетна.
Успехът е важен от гледна точка на самочувствието, но по-важното е, че русенският отбор показа очевидно и сериозно израстване в сравнение с първия си мач. Тимът игра много задружно и на видимо доста по-висока скорост, показа изключително старание в защита, а за разлика от друг път се понрави и със стрелбата от средна и далечна дистанция.
Играчите на мача бяха Лъчезар Радев и Николай Николов. Радев даде голяма борба на варненските центрове и бе важна свръзка във всяко действие на своя тим. Безспорно много талантливият Николай пък се отличи не само с марковата си стрелба, но и с движението си по всички части на терена.
Много хубаво, макар че направи някои грешки, игра и плеймейкърът Евгени Хаджирусев. Полезно се включи и другият човек на диригентската позиция Георги Минков.
Сред публиката, която става все по-многобройна от мач на мача, бяха футболистите на „Дунав“, както и състезателките на „Дунав 8806“. 
Дунав“: Радев 25, Н. Николов 18, Хаджирусев 18, Г. Николов 5, Титов 11 /Тончев 8, Илиев, Атанасов, Минков 6, Алтънов, Стоянов, Петков/.