Утре вечер в Survivor от 21:30 часа по bTV Кхмер се готвят да празнуват рожден ден. Разделили се с още един участник, те не изпитват съжаление, а искрено се забавляват с песни и шеги по адрес на Йори. В същото време Занев постепенно се превръща в новия Марчо за Надя, а това променя отношението на останалите.

На Кхмер предстои да попълнят анонимна анкета, в която ще характеризират всеки един от племето. След това ще трябва да познаят чие име се асоциира най-често с посоченото качество, а този, който е най-наясно с мнението на съотборниците си ще се къпе в лукса на един от най-красивите хотели в Камбоджа, често посещаван от Брад Пит и Анджелина Джоли. Освен това той ще определи кой ще бъде следващия, който ще отида на Острова на изгнаника. Кой дърпа конците в племето, кой е способен да забие нож в гърба, кой общува най-добре с другите, кой плаче най-често, кой е най-глупав, кой знае най-много тайни, кой е най-слаб в игрите, кой е най-досаден, най-голям манипулатор, и кой ще оцелее в тази „гнусна сеч”, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV.

Но екипът на Survivor ще предизвика участниците с още трудни решения – те ще изпитат великодушието на победителя, който ще реши дали да сподели наградата си. Един скандал ще промени предварителната стратегия за следващия „изгнаник” и ще предизвика истинска революция на самотния остров. А в какво ще се изрази тя, ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа по bTV.