„Опитай се да избереш един, който да отпадне тази вечер” – това предизвикателство отправи днес в „На кафе” Саня Армутлиева към водещата Гала. Хвърлената ръкавица последва признанието на ментора на момичетата, че мисълта, че неин финалист ще отпадне тази вечер, не й дава спокойствие. „Те са много силни, много добре подготвени, много заслужаващи да отидат напред”, представи тя своя отбор.
На първия голям концерт тази вечер Невена, Люба, Кристиана и Михаела ще се изправят срещу селекцията на Мария Илиева – момчетата Сабатин, Славин, Станимир и Траян. „Те са изключително различни, но обединени от страхотните си качества“, така ги представи техният вокален педагог Ясен Зердев, когото зрителите познават от участието му в Music Idol.
„Тази вечер ние ще сме по-скоро гости”, така усещат първия лайв довечера Заки и Любо. Причината е, че техните отбори ще се изправят в директна музикална битка в четвъртък. „Споменът, който ще остане дори в този, който си тръгне от шоуто, ще бъде много голям. Това е голяма мотивация, защото усетиш ли тръпката на голямата сцена, никога няма да се откажеш от нея” беше коментарът на Любо за тези, които първи ще напуснат шоуто. Менторът не пропусна да сподели оптимистичната си нагласа за участниците, като добави, че 57-годишният Атанас Ловчинов има реален шанс за победа, стига да бъде подкрепян от публиката. „Всички участници в моята категория са ми фаворити и за всеки давам 100 % от себе си и чакам те да ми върнат 100 %”, коментира на свой ред Велизар Соколов-Заки.
Кой ще се върне в шоуто и кои двама ще напуснат сцената на X Factor – тази вечер от 21.00 ч. по Нова