Оперната вълна надминава рапърите в шоуто – утре вечер, точно в 21:30ч. в по НОВА.
 
Кандидат на средна възраст ще атакува сърцето на Саня Армутлиева утре вечер точно в 21:30ч. в X Factor . Четиридесет и пет годишният представител от Горна Оряховица ще направи своето признание с балада, която ще превърне Саня в център на изпълнението и ще докосне дори и мъжката част от журито.
 
Оперните изпълнения имат специално място на сцената на X Factor този сезон. Кипърска оперна певица ще накара Криско да избухне и да загуби думите си след нейното представяне. Преди да даде своята подкрепа R&b идолът за първи път ще се усъмни, че възможно кандидатка да пее на запис. Няколко мъже на честта пък ще покажат, че арията може да бъде техният билет към върха.
 
Участник с шеметна метаморфоза ще покаже на журито, че свалените 120 кг. са само началото на новия му живот. Малко по-късно участник с руски корени ще разкаже за преживените няколко живота от момче на едва  22 години.
 
Кандидатка ще постави Люси и Криско в непримирим спор, заставяйки от двете страни на съдийската маса. Кой от двамата ще се окаже подвластен на танците и музикалното изпълнение на варненската дива, предстои да разберете във вторник вечер по НОВА.  
 
Следете най-интересните новини на официалната фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал  във vbox7.com.