Реферът от Добрич Самет Амед ще бъде главен съдия на мача за първенство на Североизточната „В“ група днес между отборите на „Дунав“ и „Белица“. Двубоят на Градския стадион ще започне в 16 часа, а асистенти на Амед ще са Петър Киров и Мирослав Станчев. Дежурен делегат ще е известният в близкото минало варненски футболист Митко Трендафилов.
Отборът на „Дунав“ едва ли ще има някакви кой знае какви проблеми с гостите, защото те са на 12-о място с 10 точки при голова разлика 9:13. Все пак съперникът не бива да бъде подценяван, защото за този тим играят доста опитни футболисти като миналия през „Левски“ /Сф/, „Левски“ /Кюстендил/ и „Дунав“ Ивелин Спасов. Беличани победиха в предшния кръг у дома с 3:2 отбора на „Черноморец“ /Бяла/.
Старши треньорът на русенския тим Веселин Великов ще разчита днес на оставения да отдъхне в срещата с „Черноломец“ /Попово/ централен нападател Мирослав Будинов. Стартовият състав на Великов изглежда ясен с Колев, Милчев, Атанасов и Мартин Димов в защитата, с Деян Димов, Раденцов, Георги Чакъров в средата на терена и с Димитров, Будинов и Васев в атаката. Единствената въпросителна е кой от двамата контузени вратари - Цветомир Цанков и Радосвет Христов, ще застане в рамката. При всички случаи в тимовия лист ще бъде записано името и на вратаря в юношеския отбор Джем Ибрахим.
Насроченият за 25 октомври следващ много важен мач на „Дунав“ срещу „Черноморец“ /Балчик/ в Албена може би ще бъде изтеглен за вторник, 21 октомври /14 часа/, научи „Утро“. Очаква се, че Зоналният съвет на БФС във Варна ще потвърди промяната до идния понеделник.