Добре дошли в най-специалния месец от годината. Месец октомври. Месецът на книгата. Месецът, в който за трета поред година www.cinebum.eu ще ви потопи в светът на най-доброто от родния и световен книго- пазар примесен с голяма доза филмови адаптации, настоящи, минали и бъдещи. Стартираме ДНЕС 29.09.2014г., за да ви дадем време да се нахвърлите върху първото ни изкушение тази година. „НЕ КАЗВАЙ СБОГОМ“ на ИК ЕРА вече е на родния книжен пазар. Даваме ви цели 3 дни, за да се регистрирате за участие и на 02.10.2014г. ще изтеглим един победител, който ще прибере копие на романа + двоен билет за прожекция на филма НЕ КАЗВАЙ СБОГОМ с режисьор Дейвид Финчър и носителят на Оскар БЕН АФЛЕК в главната роля, който от 03.10.2014г. атакува и родните кино екрани. Нашата виртуална iБиблиотека е позиционирана на адрес:

www.books3.cinebum.eu

Там ви очакват нашите 10 изкушителни трилогии. Там са пълните правила за участие и списъкът на всички книги ПО ДАТИ. Разгледайте ги. Изберете си книга. Изберете си цяла трилогия. Регистрирайте се за участие в отредения на съответната книга ден/дни и изчакайте. Всички победители ще получат спечелената от тях книга на посочен от тях адрес, за сметка на издателствата. Победителят от НЕ КАЗВАЙ СБОГОМ, ще може да гледа филмът в избрано от него кино (в което филмът разбира се ИМА прожекции).

На всеки 3 дни ще затваряме една трилогия, теглим трима победители за всяка от книгите и отваряме първата книга от следващата трилогия.

Месец на книгата ще приключи на 01.11.2014г. с тегленето на победителите от последната трилогия.

Най-добрите БЪЛГАРСКИ книгоиздателства взеха участие и предоставиха книгите си, за целите на проекта.