Време е да дадем начало на втория ни поред проект, посветен на книгите! Преди точно една година, “Месец на книгата” се превърна в най-успешната ни интерактивна форма на игра, която за първи път посветихме на едни от най-успешните романи в наши дни.  Сега, 12 месеца след това се завръщаме по-силни от всякога с “Месец на книгата 2 – филмови адаптации“. Стартираме с ЕДИНСТВЕНИЯ роман, който не е адаптация, продължение или предистория на такава. Но “Вакантен пост” е дело на Джоан Роулинг, която покори света със сагата за очилатия магьосник Хари Потър и сме повече от сигурни, че стартирайки точно с нейната книга за възрастни, ви представяме една ГАРАНТИРАНА, бъдеща адаптация. През месеца ще ви срещнем с много минали, настоящи и бъдещи адаптации, както и техните продължения, които СЪЩО ще бъдат адаптирани. Сред тях са изключително актуалните “Кери” на Стивън Кинг, “Играта на Ендър” на Орсън Скот Кард, “Игрите на глада: Възпламеняване” на Сюзън Колинс, “Хобит” на Дж. Р. Толкин и др. Проектът е позициониран на адрес:

www.books2.cinebum.eu

Там е разположена нашата виртуална библиотека. Изберете си книга. Запомнете датата й. Само и единствено на нея, ще може да отключите въпросът и регистрационната форма и да участвате в тегленето на копие на съответната такава. Всеки ден ще отключваме по един въпрос и теглим победител от предхождащия го. Всяка седмица, ще изпращаме наградите на победителите!

Месец на книгата 2 – филмови адаптации отключва първия си въпрос към “Вакантен пост” на 01.10.2013г. Набележете си романи, запишете си датите им и се регистрирайте за спечелването им. Останалото оставете на нас….