"Проблемите в сексуалността идват от проблемите в семейството". Това каза пред Нова телевизия сексоложката Наталия Кобилкина.

"Липсата на уважение към родителите и партньорите водят до проблеми в сексуалността", заяви известната с разюзданите си изказвания рускиня.
"Не само за българите, аз водя семинари в Лондон, Бразилия, Мексико, Аржентина", опита се да не отговори директно Кобилкина на въпроса на водещата "Имат ли българите проблеми със сексуалността?".

"Сексът е фокус, лупа. Проблемите в семейството се отразяват на сексуалността. Това, което се случва сега - деца започват да водят сексуален живот твърде рано, е неправилно", каза Кобилкина. Ако няма любов към детето, ако то не вижда уважение към баща и към майка, това се отразява.

"Привличането не можеш да имитираш. Сексуалността може да бъде власт. Мъже управляват чрез пари и контрол, жените чрез секс. Това е пълна сила, ако я владееш. Властта е афродизиак. Всички искат да управляват партньора чрез своята сексуалност", каза Кобилкина.

"Първата крачка на всички наши семинари е как да уважаваш и почиташ родителите си, втората - да уважаваш своя партньор и как да уважаваш духовното. Когато си в хармония с рода, със себе си, може да си щастлив", каза Кобилкина.