Футболистите на „Дунав“ завършиха 2:2 като гости на „Калиакра“ в Каварна, като пропуснаха уникалната възможност да победят съперника си и да дръпнат пред каварненци с отчайващ аванс от 5 точки. Русенските момчета превъзхождаха игрово домакините си през целия мач, но отново, особено през първото полувреме направиха много пропуски в атака, а след почивката сториха две тъпи грешки в защита. 
„Дунав“ поведе в 14-а минута с гол на Мирослав Будинов. Той бе точен от два-три метра след отлична асистенция на Йордан Димитров, който надбяга защитниците по десния фланг и сервира идеална топка успоредно на голлинията.
Домакините изравниха в 54-а минута с гол на капитана си Дарин Андонов. Той обаче бе подпомогнат дружно от петима русенски футболисти, които го гледаха отблизо като на театър как скача, за да стреля с глава след центриране от корнер. Виновници за този гол са поне двама - Будинов и Деян Димов, които се вдигнаха във въздуха някак по навик, но останаха под топката.
„Дунав“ дръпна с 2:1 след гол на Георги Чакъров от глава. Той изпревари вратаря Димитър Илиев и нанесе удар по центрираната от Атанасов топка. До новото изравняване до 2:2 се стигна след втората глупава грешка в отбрана. Домакините пуснаха елементарен пас зад зле подредената защита и в крайна сметка топката стигна до непокрития Тодор Колев, който нямаше проблеми на празна врата.
„Стана хубав мач за „В“ група. За съжаление по-добрият отбор не успя да победи. Загубихме две точки. Вкараха ни голове без положения. Изтървахме спечелен мач. Не съм доволен от играта в защита. Има върху какво да работим въобще“, коментира старши треньорът на русенския тим Веселин Великов.    
„Дунав“: Цанков, Колев, Милчев, Атанасов, М. Димов, Д. Димов, Васев, Чакъров, Будинов, Раденцов, Й. Димитров /Кожухаров-46/.