Новата колекция за есенно-зимния сезон вече може да бъде открита във фирмения магазин на обичаната и популярна фирма „Бордо“, който се намира в сърцето на града на ул.“Петко Каравелов“ 15. Неустоимите предложения на марката и сега са насочени към дамите, които залагат на строго деловия стил. Този път обаче част от колекцията е предназначена и за тези, които предпочитат елегантната линия да е разчупена със свежи спортни нотки. За тях са предвидени разкошни туники, блузи, клинове и тоалети, които успешно се вписват в деловата обстановка на офиса, но също така са подходящи и за свободното време.
Тронът отново е запазен за нейно величество роклята
В последните години роклята е топ тенденция най-вече заради нейното удобство както в офиса, така и през почивните дни. Основната причина е, че в повечето случаи дамите не се лутат с какво да я съчетаят, както обикновено се случва с блузите и полите, саката и панталоните. Затова и този сезон от фирмата наблягат на разнообразните модели рокли. Формулата за разрешаване на предизвикващите често суматоха въпросителни около начина на комбиниране на отделните дрехи в гардероба обаче е открита от „Бордо“. Закон в подготовката на колекцията е отделните поли, панталони, рокли и сака да могат да се съчетават поне с 3-4 от новите модели. С това се избягва задължителното купуване на сако и пола, които често могат да се носят само в съчетание едно с друго като костюм, но не и в други комбинации. Затова фирмата е разиграла цветово различните си модели, за да може всяка дама да има свободен избор сама да направи съчетанието между пола и панталон със сако, така че да е изцяло по нейн вкус. Освен това всеки модел се предлага в 3-4 цвята. Това е особено удобно в случаите, когато клиентката е намерила подходящия за нея модел и пасваща кройка пола например и с чиста съвест може да си купи два броя от нея в различни цветове. И спокойно да ги съчетае само с едно сако. От „Бордо“ си дават сметка, че не всяка дама може да обнови гардероба си за новия сезон. Затова се стараят предложенията от предишните им колекции да могат да се комбинират успешно и с новите модели, които пускат на пазара.
Червеното - акцент в есенните тоалети
Четири са цветовите теми, на които са заложили от фирмата. Това са топ тенденцията черно и бяло, синьо и малина, горчица и кафяво, синьо и оранж. Багрите стоят прекрасно на всеки цвят кожа и коса на дамите. Есенните тоалети на „Бордо“ се отличават с повече цвят и разчитат на пъстротата, характерна за сезона. Затова червеното, наред с охрата, е акцент в моделите. С настъпването на по-студените зимни дни цветовете в тоалетите логично се ориентират към по-тъмните нюанси, каквито предполага самият сезон, а и вкусът на българката. Съвсем скоро предстои във фирмения магазин на ул.“Петко“ Каравелов“ 15 да бъдат изложени и якетата и палтата, подходящи за сгряване в студа. При връхните дрехи отново изборът в цветовете е изключително богат и един модел яке може да се открие в четири цвята. Тази година от „Бордо“ са обърнали внимание на дамите с по-пищни форми и предлагат тоалети в 54-ти размер - нещо, което рядко се прави от останалите производители на дамска мода.
Качествените материи от европейски производители
са едно от най-силните оръжия на обичаната фирма. За направата на официалните тоалети се разчита предимно на полиестер с вискоза, а останалите модели са изработени от трико и плетива. Предложенията са ориентирани към вкуса на клиентките и това, което те търсят. Затова панталоните са предимно прави, тип „цигара“ и с нови кройки в синхрон със спортно-елегантния стил.
От „Бордо“ гарантират, че дамите с напрегнато ежедневие и липса на свободно време за лутане по магазините няма да направят грешка, ако посетят фирмения оазис на популярната марка, където със сигурност ще останат очаровани от изложените модели. Там без съмнение те ще открият своя тоалет без напразни обиколки по бутици и магазини. Доказателство за това е, че още от откриването си през пролетта магазинът се радва на голям успех, като вече разчита на редовни клиенти. Негови посетители са не само русенки, но и туристи от други градове, които са останали очаровани от предлаганите тоалети. В магазина на ул.“Петко Каравелов“ 15 дамите могат да се запознаят с новия каталог на „Бордо“ и с предстоящите модели, които ще бъдат пуснати. Тоалетите могат да се разгледат и на официалния уебсайт на фирмата www.bordobg.com, където интересуващите се могат да направят запитване и да получат информация за наличните цветове и размери на предпочитания модел, както и да намерят телефони за връзка с представители на фирмата.