Четиризнаците Енес, Ранес, Бенет и Севи, които изненадаха Русе и появата си на бял свят преди година, отпразнуваха вчера първия си рожден ден в голяма компания от роднини и приятели и типично по бебешки - след много плач и емоции около подаръците просто заспаха.
Заедно с пожеланията децата да растат здрави и весели всички гости поздравяваха родителите им Севи и Ерхан за геройството, което проявяват всеки ден при отглеждането им.
У дома е наистина пълна лудница - трябва да ни видите, когато ги храним - те не желаят да стоят в столчета, пълзят по земята, гоним се с лъжиците и изобщо е истинско чудо да приключим за по-малко от час, споделя с усмивка мама Севи. Младата жена не само е възвърнала фигурата от моминските си години, а и е натрупала още мускули заради неспирното движение около мъниците.
Точно на рождения си ден четворката отново показала какво може и докато им правили първата фотосесия, Ранес хванал фибичката на Севи, а Енес направо влязъл в тортата. На 1 септември Севи казала първата си думичка и за гордост на баща им тя била „тати“. Макар да се роди последна и действително да учуди и медицинския екип със съществуването си, точно Севи се проявява като най-смела и прави първите си опити за крачки. Единствено Бенет се отличава с по-спокоен характер, но пък тя продължава да недоволства от хаоса около себе си.