Отборът на „Аристон“ /набор 2003 година/ се представи доста сериозно на голям международен турнир в Будапеща, среща на който си дадоха тимове от 18 клуба. Младите футболисти на треньора Тодор Тодоров се класираха шести, но атрактивната им игра провокира интереса на публиката и специалистите. Освен това аристонци единствени успяха да победят станалия впоследствие шампион от Словакия - „Тренчин“ /2:0/.
Русенският отбор записа три победи в своята група. На старта възпитаниците на Тодоров прекършиха DVSC с 2:0 /голмайстори Дани Братоев и Никола Илиев/, после разгромиха с 4:0 „Киндер“ /Димитър Тодоров, Борис Синабов и Дани Братоев (2)/, а накрая надделяха с 1:0 срещу „Слован“ /Братислава/ /Никола Илиев/. С второто си място в своя поток „Аристон“ се класира за така наречената Златна група, където победиха „Тренчин“ с голове на Дани Братоев и Виктор Тодоров. В крайна сметка отборът се класира шести.
Най-точен за „Аристон“ бе Дани Братоев, който стана автор на 7 попадения. Борис Синабов се разписа общо 6 пъти.
Сред участниците на турнира бяха отбори на популярни европейски клубове като „Фулъм“, „Спарта“ /Прага/, „Партизан“ /Белград/ и др.