Новата американка в „Дунав 8806“ Латриша Лъвингс се е съгласила да подпише договор с русенския клуб, защото държала да играе в тим с отличен колектив. А сондажите на агента й показали, че съставът на „сините феи“ отговаря напълно на изискванията й.   
„Когато научих, че има ядро от баскетболистки, които играят заедно от няколко години, вече знаех, че това е моят отбор“, казва 188-сантиметровият център.
Лъвингс се опитала да разбере нещо повече за българския баскетбол и треньора Георги Божков. Информацията й била, че играта у нас зависи много от физиката. Божков пък бил известен като строг треньор  и невероятен човек, от когото може да научи много.
Лъвингс смята, че ще се адаптира лесно към живота в България. Тя вече е говорила по тази тема с другата нова американка в „Дунав 8806“ Талия Мейбъри.
Латриша е сигурна, че може да помогне на отбора с изграждането на още повече класа. За нея щяло да бъде удоволствие да играе пред пълна зала и пред зрители, за които научила, че са невероятно предани на отбора си.
„Нямам търпение да се срещна с отбора, треньора и феновете“, казва новото бижу в селекцията на „Дунав 8806“.