„В Русе няма как да не отидем, това е нашата малка Виена. Всеки път, когато сме на турне там, се разхождам не в центъра, а по малките улички около центъра, там къщите са във виенски стил. Правя го с колегите си. На турнето това му е хубавото, че живеем заедно денонощно и се забавляваме“. Така продуцентът от „Дрийм тийм“ Любо Нейков обяснява в интервю за голям столичен всекидневник защо Русе всяка година присъства и ще продължава да присъства в голямото лятно турне на „Комиците“.
„Храна на корем и смях на корем - какво по-хубаво?“. С този риторичен въпрос ще гастролира в Русе съзвездието от забавни актьори на 30 август.
В основата на шоуто „Смях Народен“ е традиционният български хумор, благодарение на който е оцелял българинът през вековете, обяснява екипът на искрометния летен спектакъл на народните любимци.
Освен многобройните награди, които зрителите имат шанс да спечелят със закупените билети, „Комиците“ радват и с много други изненади. На място ще има и традиционна скара, приготвена пред очите на зрителите, от която всеки с билет ще може да се възползва безплатно.