От 08.08.2014г. една неочаквана компания от герои ще превърне своите членове в пазители на галактиката.  За да загреем подобаващо за най- очакваната премиера за лято 2014г., ние с официалния разпространител на филма за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ- спретнахме подобаваща инициатива, в която да тестваме познанията ви за пазителите и техните истински лица. Позиционирали сме играта тук:

www.guardians.cinebum.eu

Там ви очакват Грут, Rocket Racoon, Гомора, Дракс и Star Lord, както и Вин Дизел, Дейв Батиста, Зоуи Салдана, Крис Прат и Брадли Купър. Свържете всеки пазител, с актьора, който се превъплащава в него или го озвучава. Регистрирайте се за участие и на 22 ри август 15 от вас, ще си поделят нашите оригинални награди, любезно предоставени от Форум Филм България. А те са:
2 бр. йо- йо
1 бр. USB памет
1 бр. раница
1 бр. шапка
2 бр. ключодържатели
1 бр. подложка за мижка
2 бр. тефтери
5 бр. тениски
„Пазители на галактиката“ идват по родните екрани премиерно от 08.08.2014.г Разпространява Форум Филм България.

„Пазители на галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в галактиката като „Star-Lord” се оказва обект на безпощадно преследване от ловци на глави, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан – могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Рокет, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.
Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безразсъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

В „Пазители на галактиката“ на Marvel Studios, който за пръв път се появява в брой 18 от комиксите “Супергероите на Марвъл” (януари 1969 г.), участват Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, със специалното участие на Вин Дизъл като гласа на Грут, на Брадли Купър като гласа на Рокет, Лий Пейс, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Джимон Хунсу, Джон Райли, Глен Клоуз в ролята на командир Раел, и Бенисио дел Торо в ролята на Бирника.