Поредният тираж на тотото днес е очакван с много голям интерес, след като полицията предотврати опит двама тинейджъри-хакери да откраднат джакпота от 5 милиона лева.
Сега въпросът е кога сумата ще бъде прибавена към вече натрупания джакпот, коментира в свой репортаж бТВ. Днес играчите ще се борят за 1 700 000 лева. В един все още неясен момент обаче 5-те милиона ще се прибавят към натрупаното и така джакпотът може да стане 7-8, дори 10 000 000 лева – нещо невиждано досега.

В тотопунктовете днес е спокойно, но след новината, че е имало опит за кражба на джакпот, играчите са притеснени. Хакери успяха да проникнат в системата на тотото и да си направят печеливш фиш, с който за една бройка да приберат джакпот от 5 милиона лева, но в последния момент измамата беше разкрита.

Сега тези пет милиона са си непокътнати в сметката на тотото. За момента от тотализатора не правят никакви изявления. Знае се само, че за опита за кражба на джакпота от 5 милиона лева има задържани и по случая се води следствие.