Волен Сидеров не е тюлен като Бойко Борисов и Искра Фидосова, заяви в TV7 депутатът от "Атака" Деница Гаджева. Повод за нейния коментар са снимките на партийния лидер от кубински плаж, които се появиха в мрежата.
Тя обясни, че заедно със съпартииците й са си платили пътуването до Куба с лични средства. Депутатите от "Атака" отсъстваха от парламента заедно с лидера си при гласуването на Бюджет 2014.

Волен показвал мускули на плажа след официалните срещи, а снимките му вече са в родните вестници. "Куба продава лекарства за рак. Такива държави са Русия и Венецуела, там ще отидем. Това са демократични държави. В Лос Анжелис трябва да те придружава патрулка, за да се разхождаш. Иначе там може да ти е краят", заяви Гаджева. Цялата парламента група на "Атака" пропусна гласуването на бюджета в парламента, а депутатката на "Атака" Деница Гаджева, заяви, че той е колониален.

По думите на Гаджева в Куба били малка стегната група. "Може ДАНС да разследва, ако искате. Съвпадна с рождения ми ден, много се радвам", потвърди съратничката на Волен Сидеров. Тя се опита да избяга въпроса по колко пари са дали за самолетен билет. "Билетчето за градския транспорт е 4 стотинки", каза Гаджева. Питането за парите я изнерви. Гаджева започна на крещи в студиото на TV7 и да се кара на водещия Витомир Саръиванов за неудобните въпроси.

Най-хубавото, което Гаджева е направила е, че носи в България лекарство за рак на болен човек. "Америка слага информационна завеса и за държави като Венецуела и Куба и нищо не се говори", каза тя и препоръча на водещите какво да питат и за какво да говорят.