По-малко от седмица преди концертa на рок легендите Scorpions на 16 декември в зала Арена Армеец всички седящи места са продадени, обявиха организаторите от Loud Concerts. Те пуснаха в продажба ограничен брой допълнителни, които се намират в секторите най-близо до сцената. Цената им е по 90 лв. 

Всички билети за шоуто са с цена от 65 до 100 лева и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim. Деца до 7-годишна възраст ще  влизат без билет на концерта, без право на седящо място, като задължително трябва да  са с възрастен придружител, притежаващ  билет и декларация.

Концертът на Scorpions в София ще бъде част от актуалния Rock N' Roll Forever Tour, а музикантите ще кацнат у нас ден преди събитието. Самите те се “заканиха” да поднесат на феновете си в България грандиозно мултимедийно шоу, а в сетлиста обещават да има много, много хитове. Сред тях се очакват класики като Still Loving You, Rock You Like a Hurricane и Wind Of Change, както и някои парчета от последния им албум Sting In The Tail.