"При нас селекцията ще продължи в хода на шампионата. Надявам се да има още приятни изненади. Ако не успеем сега, живот и здраве през зимата със сигурност ще има приятни изненади", заяви треньорът на Локо Пловдив Неделчо Матушев.

Наставникът на "смърфовете" даде днес традиционната си пресконференция, на която основната тема беше предстоящият мач с Хасково, както и завръщането на Мартин Камбуров от ЦСКА в пловдивското Локо. "Черно-белите" гостуват на новака в "А" група в събота от 18,00 часа.

В отбора всичко е нормално и спокойно. Единственият, който със сигурност ще отсъства от нашия отбор, това е контузеният от мача със Славия Богомил Дяков. Всички останали са на линия. Включително и новото попълнение Мартин Камбуров. Той отдавна е доказал своите качества, своя голмайсторски нюх. Мартин е човек, който ще помогне много на Локомотив в този труден момент. Ние може само да го приветстваме за решението му. Смятам, че всички локомотивци са щастливи от неговото завръщане", каза още Матушев.

"Всичко, каквото е нужно относно разузнаването на Хасково, сме го направили. Гледали сме видеозаписи. Ще играем срещу един много подреден отбор. Отбор, който играе с ентусиазъм пред своя публика. Всички знаем как победи Лудогорец. Смятам, че ще се получи един хубав двубой, от който ние да сме печелившите. Очаквам да дойдат още повече наши привърженици и да ни подкрепят от трибуните. Не съм съгласен с мнението, че сме се представили добре през първите две срещи. Хубавото беше желанието за игра и непримиримия дух, който показаха момчетата. Има какво да желаем и да наваксваме в игрови план. И в двата мача можехме да се поздравим с победа, но проблем се оказа малкото време, през което работим заедно и най-вече физическата ни подготовка. Амбициите ни са всеки мач да побеждаваме и да радваме нашите привърженици. Ние следваме нашата политика, да създадем Локомотив такъв, какъвто всички искат. Да играе атакуващ футбол и да радва хората", добави треньорът на "черно-белите".